Specialistcenter Stockholm

Just nu har vi ingen mottagning i Stockholm!

Du är varmt välkommen att bli patient hos oss på någon av våra andra kliniker.

Sedan Nov 2023 har Region Stockholm remisskrav i det fria vårdvalet. Det betyder att din vårdcentral eller husläkare behöver skicka en remiss till oss.

När vi har mottagit den kommer vi skicka en kallelse till dig till någon av våra kliniker för ett första mottagningsbesök. Eventuell röntgen görs i Stockholm och som vi ordnar med remiss till.

Våra specialistområden

På Specialistcenter har vi bred ortopedisk kompetens inom de flesta områden. Klicka på respektive bild och läs mer om vad vi utreder och behandlar.

Axel
Knä
Armbåge

Såhär blir du patient

Fritt vårdval gäller inom den offentligt finansierade vården. Med detta avses vårdenheter som drivs av landsting eller privata vårdgivare som har vårdavtal med något landsting. Dina möjligheter att få komma dit Du vill beror på den valda vårdgivarens möjligheter att ta emot.

Du kan komma till vår mottagning via remiss från Din primärvårdsläkare eller från läkare på annan klinik. 
Du kan också fylla i en egenremiss och posta eller fylla i direkt här på hemsidan. Frikort och Högkostnadskort gäller. För mer information om det fria vårdvalet – Läs mer på Vårdguiden 1177.

Besöksadress:
Specialistcenter Scandinavia . Läkarhuset (Wonna Tower) Sankt Görans gatan 126, entréhallen. Gå in genom glasdörren, bredvid hissarna. Wonna Tower ligger mittemot Sankt Görans sjukhus, närmaste T-bana är Stadshagen alt. Fridhemsplan.

Brevadress:
Specialistcenter Scandinavia, Drottninggatan 16A, 632 17 Eskilstuna.

Telefon:
010-33 00 211