Egenremiss

Med egenremiss menas att du själv gör en beskrivning av dina besvär och sammanfattar dessa i en remiss som skickas till Specialistcenter. Informationen lagras ej på hemsidan. Du mailar eller skickar remissen per post till oss.

Din egenremiss bedöms på samma sätt som en remiss från en läkare. Det är en ortopedspecialist som avgör vilken vård Du ska få och på vilken nivå. Det betyder att Du kan hänvisas till Din vårdcentral eller till egenvård.

Du meddelas per post eller mail om vi kan hjälpa Dig med Dina besvär inom 2-3 veckor, antingen med en kallelsetid för mottagningsbesök eller hänvisning till annan instans. Om remissen är ofullständigt ifylld skickar vi tillbaka remissen.

Det är därför av stor vikt att Du noga beskriver Dina besvär i egenremissen.

Man kan bara söka till oss på det fria vårdvalet inom Ortopedi. Det gäller alltså ej Kirurgi eller Urologi. Ryggbedömningar kan bara göras hos oss om en magnetröntgen redan är utförd och som är högst ett år gammal.

Gör enligt följande:

För egenremiss kan du antingen välja att fylla i egenremissen direkt via hemsidan eller ladda ner formuläret i PDF-format här.

Om du fyllt i remissen som PDF har du två alternativ, antingen att du skriver ut dokumentet och skickar det via post till Specialistcenter eller att du sparar dokumentet på din dator, bifogar den som en fil och mailar till info@johanniskliniken.se

Vi återkommer till Dig brevledes inom två veckor.

Formulär via webbplatsen:

Om du vill söka till oss gällande din rygg kan vi tyvärr bara ta emot remiss om du har genomfört en magnetröntgen och som är högst ett år gammal.

Egenremiss – Klicka här

Om din remiss är skickad korrekt kommer du direkt få ett svarsmeddelande från oss att din remiss är nu skickad. 

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.