Hud

Har du en hudförändring som du behöver ta bort? Nu kan du enkelt komma till oss genom att fylla egenremiss nedan.

Du sätts upp direkt för operation, och behöver alltså inte komma på mottagning först. Vi kan dock komma att bedöma på plats att förändring inte är lämplig att ta bort med hänvisning till annan vårdgivare. Borttagning av hudförändringen utförs alltid i lokalbedövning och PAD prov skickas till LAB. Vi tar inte bort hudförändringar i ansiktet eller i huvudet.

Avvikelser får du sedan svar på brevledes alt. telefonledes om något måste kompletteras med utvidgning/malignt. Du betalar patientavgift som är enligt Region Sörmlandstaxan 450:-, frikort och högkostnadskort gäller.

Gör enligt följande:

Fyll i nedan remiss och tryck på skicka knappen. Om din remiss är korrekt ifylld kommer du få ett autosvar från oss att vi nu har mottagit din remiss. Fyll i alla uppgifter och förtydliga så mycket du kan i beskrivningen.

Du ska i samband med denna remiss även fylla i en hälsodeklaration. Den finns under menyfliken: Inför/efter operation eller klicka på länken

Fyll i egenremiss

Om hudförändingen

Om din remiss är skickad korrekt kommer du direkt få ett svarsmeddelande från oss att din remiss är nu skickad.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.